söndag, augusti 17, 2008

Söndag

Igår och idag har det varit full rulle. Igår var vi först i skärholmen och tittade på kläder till bröllopet till Liv och Tristan. Hittade en jätte fin skjorta och byxor till tristan och en jättesöt klänning till liv. Har faktiskt inte hittat ett skit till mig sjäv ännu men de kommer väl. HAr gått och funderat på en klänning men vi får väl se vad det blir för nått.
Sen käkade vi iaf lunch där oxå och sen hemma så röjde vi lite.
På kvällen så åkte thomas ivög med roy och hämtade våran nya soffa. Blev en skinhörnsoffa. Helt okej efter lite pyssel och knåp och lite skruvande. Blev lite mera jobb med den än vad vi hade trott men nu står den här, det enda som är kvar är att vi typ skulle behöva vädra den i 3 veckor eller så eftersom den stått i ett förråd och luktar rök och "gammalt".

Idag åkte vi iväg till citygross direkt efter frukost och storhandlade. Skönt som tusan att få någonting gjort. Efter lunchen så kom camilla och robin hit med amber och vegas och fikade och var lite sociala. Nu på eftermiddagen blir det fix med soffan, men annars helt lugnt. Får se om jag kanske uppdaterar lite senare ikväll.

Ciao


MissComplicado^^

1 kommentar:

Anonym sa...

Halloj =) Kul med fina kläder till barnen!! Synd att du inte hittade något till dig själv, vad är du ute efter? färg & så? Kul med ny soffa förresten!! Kram

ps. tänkte förresten skapa en ny blogg om projekt "new life" åk med fler detaljer!!